测序尼安德特人基因组的科学家获诺贝尔奖

The Nobel Prize in Physiology or Medicine has gone to Sweden's Svante Paabo for his work on human evolution. The Prize committee said he achieved the seemingly impossible task of cracking the genetic code of one of our extinct relatives - Neanderthals. He also performed the "sensational" feat of discovering the previously unknown relative - Denisovans.

诺贝尔生理学或医学奖已授予瑞典的斯万特·帕博,以表彰他在人类进化方面的工作。颁奖委员会说,他完成了看似不可能的任务,破解了我们已灭绝的亲戚之一——尼安德特人的遗传密码。他还完成了“轰动”的壮举,发现了以前未知的亲戚——丹尼索瓦人。

还没有安装Saysom?点击下方免费下载


大家的练习:

twins's dad 得分:86.8
86
5888
2022年11月10日 9:45:04
Joey 得分:95.2
95
1413
2022年10月05日 23:20:41
赵金海 得分:97.2
97
3254
2022年10月04日 7:32:12