月亮:哎 这谁的火箭

NASA has spotted the crash site of a mystery rocket that slammed into the far side of the moon in March, leaving behind a double crater. New images shared by NASA's Lunar Reconnaissance Orbiter on June 24 showed the unusual crater. ​​So far, no country has taken responsibility for the rocket and the resulting collision.

美国宇航局发现了一个神秘火箭的坠毁地点,该火箭在3月份撞上了月球的背面,留下了一个双坑。美国宇航局的月球勘测轨道器6月24日分享的新图像显示了这个不寻常的坑。到目前为止,没有任何国家对这枚火箭和由此产生的碰撞表示负责。

还没有安装Saysom?点击下方免费下载


大家的练习:

Joey 得分:95.8
95
1134
2022年06月30日 19:35:24
Helen 得分:95.4
95
20199
2022年06月30日 8:48:59
Fran 得分:96
96
216
2022年06月29日 13:48:19
赵金海 得分:97.4
97
3218
2022年06月29日 13:28:01