西方服装品牌在中国遭抵制

The clothing brand H&M has come under a storm of criticism in China over a statement it made more than half a year ago. Major online retailers in China have pulled H&M products from their sites or mobile apps. Chinese state media outlets are now calling out other Western clothing brands for not using Xinjiang cotton.

服装品牌H&M因为半年多前的一个声明在中国遭到了一片批评。中国的主要在线零售商已经从网站或手机应用中撤下了H&M的产品。中国国家媒体现在正在喊话其他拒绝使用新疆棉的西方服装品牌。

还没有安装Saysom?点击下方免费下载


大家的练习:

Helen 得分:88.65
2307
20208
2021年03月26日 21:05:40
马晨溪 得分:94.34
1444
11237
2021年03月26日 19:48:17
Susan采薇 得分:92.19
182
3945
2021年03月26日 19:02:13