特拉斯辞去英国首相和保守党领袖职务

Liz Truss resigned as PM after 45 days in office, making her the shortest-serving PM in UK history. One surprise among the names rumoured to be in the running to replace Truss is Boris Johnson. But no one has yet announced their bid for Number 10.

利兹·特拉斯在任职45天后辞去首相职务,成为英国历史上任期最短的首相。在传闻中打算竞选接替特拉斯的人中有一个令人惊讶的名字:鲍里斯·约翰逊。但目前还没有人宣布他们对10号(唐宁街10号,首相办公室)的角逐。

还没有安装Saysom?点击下方免费下载


大家的练习:

twins's dad 得分:89.2
89
5888
2022年10月22日 20:56:31
Joey 得分:96.6
96
1413
2022年10月21日 22:35:38
赵金海 得分:96.6
96
3254
2022年10月21日 21:21:08