伊拉克干旱导致3400年历史的城市被发现

A 3,400-year-old city emerged in Iraq after a reservoir's water level swiftly dropped due to extreme drought. The archaeological site is believed to be the Bronze Age city Zakhiku. It was a major hub of the Mittani Empire that reigned from 1550 to 1350 BC.

伊拉克一个水库的水位因极端干旱而迅速下降后,一座有3400年历史的城市浮现了。这个考古遗址被认为是青铜时代的城市扎赫希库。它是公元前1550年至1350年在位的米塔尼帝国的一个主要枢纽。

还没有安装Saysom?点击下方免费下载


大家的练习:

Helen 得分:94
94
20208
2022年06月23日 8:10:38
Joey 得分:95.6
95
1134
2022年06月21日 12:57:24