英国、欧洲和美国爆发罕见猴痘疫情

There's a monkeypox outbreak in the United Kingdom, Portugal, Spain and other European countries. Cases in Canada and a case in the U.S. have also been reported. But health officials have little clue where people caught the monkeypox virus.

在英国、葡萄牙、西班牙和其他欧洲国家爆发了猴痘疫情。加拿大和美国的也报道出现了病例。但是卫生官员对人们在哪里感染猴痘病毒没有什么线索。

还没有安装Saysom?点击下方免费下载


大家的练习:

Helen 得分:93.6
93
20199
2022年05月22日 9:55:25
Joey 得分:96
96
1134
2022年05月20日 10:17:06
Susan采薇 得分:96.2
-96
3945
2022年05月20日 8:10:55