NASA准备撞击小行星

NASA is about to launch an unprecedented mission to knock an asteroid slightly off course. A golf-cart-size spacecraft will travel to an asteroid that's more than 6 million miles away and ram into it. It will be the first real-world test of a technique that could someday be used to protect Earth from a threatening space rock.

美国宇航局即将启动一项前所未有的任务以将一颗小行星稍微撞击偏离轨道。一个高尔夫球车大小的航天器将前往600多万英里外的一颗小行星并撞向它。这将是对一项技术的首次实际测试,该技术有朝一日可用于保护地球不受太空岩石的威胁。

还没有安装Saysom?点击下方免费下载


大家的练习:

Helen 得分:95.65
1063
20208
2021年11月28日 11:48:01
twins's dad 得分:86.42
86
5802
2021年11月26日 21:20:57
赵金海 得分:98.48
638
3218
2021年11月23日 20:13:06