若干比金字塔还大的小行星即将经过地球

Multiple asteroids will pass close by Earth in the next few weeks — and one that passed on Friday was around the size of the Great Pyramid of Giza in Egypt. The asteroid was only first observed a few weeks ago. These asteroids aren't coming close enough to hit Earth, and the NASA center said not to worry.

多颗小行星将在未来几周内从地球附近经过——周五经过的一颗小行星大约有埃及吉萨大金字塔那么大。这颗小行星在几周前才被首次观测到。这些小行星并没有接近到撞击地球的程度,美国宇航局中心表示不用担心。

还没有安装Saysom?点击下方免费下载


大家的练习:

twins's dad 得分:95.42
95
5802
2021年10月22日 19:41:21
Susan采薇 得分:96.91
191
3945
2021年10月18日 16:40:25
Helen 得分:98.13
1043
20208
2021年10月17日 21:55:18